طرز تهیه درنجوش؛ غذای خوشمزه ابرکوهی

به گزارش وبلاگ تبلت، امروز قصد داریم طرز تهیه درنجوش؛ غذای ابرکوهی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه درنجوش؛ غذای خوشمزه ابرکوهی

درنجوش غذای فراموش شده شهرستان ابرکوه (ابرقو) است که در زمان قدیم، بیشتر برای پذیرایی از میهمانان در مجالس عزاداری و جشن های عروسی مورد استفاده قرار می گرفته است.

مواد لازم:

پیاز: 1 عدد میانه

بادمجان: 4 تا 5 عدد میانه

سیر: 1 تا 2 عدد میانه

برنج: 1 پیمانه

لپه: نصف پیمانه

کشک ساییده: 2 پیمانه

گوشت گوسفندی: 500 گرم

گردو خردشده: 2 پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

سبزیجات معطر (نعناع خشک، ترخون یا ریحان خشک): به میزان لازم

روش تهیه:

1- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود.

2- گوشت را داخل پیاز می ریزیم و تفت می دهیم. سپس به آن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.

3- داخل یک ظرف دیگر، لپه ها را با کمی نمک می گذاریم بپزد و وقتی نیم پز شد، برنج را هم به آن اضافه می کنیم.

4- بادمجان ها را سرخ کرده و با سیر و پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم و می کوبیم تا کاملاً له شود.

5- لپه و برنج را که خوب پخته شدند، اضافه می کنیم و مجدداً با گوشت کوب آن ها را می کوبیم.

6- زمانی که گوشت کاملاً پخت، آن را له کرده و به مواد دیگر اضافه می کنیم.

7- حالا مخلوطی از این مواد که یک دست شده را روی گاز می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و در حین هم زدن، به آن کشک را هم اضافه می کنیم.

نکات:

حدوداً 2 ساعت زمان لازم داریم تا غذا کاملاً جا بیفتد.

چند دقیقه قبل از سرو، نعناع، ترخون یا ریحان خشک را درون یک ماهیتابه با روغن تفت داده و به غذا اضافه می کنیم.

برای تزیین غذا هم می توانید از سبزیجات، گردو، پیازداغ و سیرداغ استفاده کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه درنجوش؛ غذای خوشمزه ابرکوهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه درنجوش؛ غذای خوشمزه ابرکوهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید