آش رشته برای 2 نفر به روش رستورانی و عمومی

به گزارش وبلاگ تبلت، آش رشته یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که معمولا در دورهمی ها و به عنوان عصرانه سرو می گردد. این غذا به روش های مختلفی طبخ می گردد. طرز تهیه و نکات مهم پختن آش رشته برای 2 نفر به دو روش رستورانی و عمومی را در این مطلب دنبال کنید.

آش رشته برای 2 نفر به روش رستورانی و عمومی

آش یکی از ابتدایی ترین غذاهایی است که انسان پس از کشف آتش و ساخت ظروف گلی طبخ کرد. آش یکی از غذاهای اصلی مردم قدیم بوده است و انواع مختلفی دارد که در پخت آن از مواد غذایی مختلفی استفاده می گردد. از انواع آش می توان به آش سبزی، آش جو پرک، آش ترش اشاره نمود. یکی از معروف ترین آش های ایرانی آش رشته است که از حبوبات، سبزی و رشته درست می گردد و غذایی بسیار کامل است که به عنوان پیش غذا یا عصرانه سرو می گردد.

این آش را معمولا با کشک، سرکه، و قارا مصرف می نمایند و و پیاز داغ استفاده شده در این غذا طعم و مزه بی نظیری به آن می دهد. هر چند در تهیه آش رشته از مواد یکسانی استفاده می گردد ولی افراد به روش های مختلفی آن را طبخ می نمایند.

در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه آش رشته به دو روش رستورانی و عمومی آشنا کنیم. در تهیه آش رشته فوت و فن هایی وجود دارد که دانستن آنها به شما یاری می نماید آشی با ظاهر زیباتر و خوشمزه تر درست کنید. برای آشنایی با این نکات با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش رشته برای 2 نفر ارائه شده و زمان پخت کلی 4 ساعت است.

مواد لازم برای تهیه آش رشته برای 2 نفر

سبزی آش شامل اسفناج، گشنیز، جعفری، تره، و شوید 0/5 کیلوگرم
حبوبات (عدس، لوبیا، نخود) به نسبت مساوی 250 گرم
رشته 250 گرم
پیاز داغ 2 عدد پیاز عظیم
سیر و نعنا داغ به مقدار دلخواه
نعنا داغبه مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته به روش رستورانی

  1. نخود و لوبیا را بشوئید و به مدت 24 ساعت در آب بریزید تا خیس بخورد.
  2. در یک قابلمه متوسط تا نیمه آب بریزید و آن را به جوش آورید.
  3. سبزی آش را در آب جوش بریزید.
  4. پیازها را خلالی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید.
  5. نخود و لوبیای خیس خورده را با پیاز داغ به مدت نیم ساعت تفت دهید تا هنگام پختن له نگردد.
  6. عدس را هم جداگانه با پیاز داغ تفت دهید و کمی آب به آن اضافه می کنیم تا بپزد.
  7. نخود و لوبیا را پس از تفت دادن به سبزی در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزی، نخود و لوبیا 3 ساعت بپزد.
  8. عدس پخته شده را اضافه کنید.
  9. پکین آش را درست کنید.
  10. پکین آش را اضافه کنید و بعد از جوش آمدن و به هم دست دادن پکین، رشته ها را اضافه کنید.
  11. وقتی رشته ها پخت، آش آماده است، آن را در ظرف مناسبی بکشید و به سلیقه خود با پیاز داغ، کشک، نعناداغ، سیر داغ، و حبوبات تزئین کنید.

مواد لازم برای تهیه پکین آش

آرد سفید شیرینی 1 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه پکین آش

  1. روغن را در ظرفی بریزید، آرد، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
  2. کمی آب سرد به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید. حتما از آب سرد بهره ببرید تا آرد گلوله گلوله نگردد.
  3. دوباره کمی آب اضافه کنید تا رقیق گردد.

طرز تهیه آش رشته به روش عمومی

  1. حبوبات را از قبل به مدت 2 ساعت خیس کنید.
  2. نخود و لوبیا را باهم بپزید و عدس را جداگانه بپزید.
  3. سبزی آش را در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا 1 ساعت بپزد.
  4. نخود، لوبیا و عدس پخته را در پیاز داغ تفت دهید و سپس به سبزی اضافه کنید.
  5. بقیه مراحل را مانند روش پخت آش رشته رستورانی انجام دهید.

نکات مهم در طبخ آش رشته

  • ادویه ها را مستقیم در آش نریزید، حتما پکین آشی درست کنید تا آش خوشرنگ تر گردد.
  • میزان حبوبات و رشته باید نصف مقدار سبزی باشد.
  • مقدار عدس، نخود و لوبیا به نسبت مساوی باشد یعنی از 250 گرم حبوبات هر کدام حدودا 85 گرم استفاده گردد.
  • رشته ها وقتی پخته اند که کاملا نرم باشند و کمی پهن تر شده باشند و حدود نیم ساعت طول می کشد تا رشته بپزد.
  • برخی رشته ها شورند، بنابراین هنگام اضافه کردن نمک دقت کنید که آش شور نگردد.
  • آب حبوباتی که خیس کردید چند بارعوض کنید تا نفخ آن گرفته گردد.
  • سایز قابلمه را کمی عظیم انتخاب کنید تا جا برای هم زدن داشته باشد و رشته ها خمیر نشوند.
  • قبل از اضافه کردن رشته ها اگر آب آش کم بود کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا رشته ها خمیر نگردد.
  • بعد از اینکه رشته را به آش اضافه کردید گاهی آن را به هم بزنید تا ته نگیرد ولی زیاد هم نزنید چون رشته ها له می شوند.
  • هر چه پیاز داغ بیشتری برای آش بهره ببرید آش خوشمزه تر می گردد.
  • روغنی که برای درست کردن پیاز داغ استفاده می کنید کم نباشد تا آش شفاف گردد و بهتر جا بیافتد.
منبع: setare.com

به "آش رشته برای 2 نفر به روش رستورانی و عمومی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آش رشته برای 2 نفر به روش رستورانی و عمومی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید